06 juli 2023

Eerste interieurimpressie is binnen | Kijk je mee?

We zijn enorm enthousiast om een voorproefje te geven van dit fantastische appartement. Stap binnen en laat je verrassen door de prachtige lichte ruimte die dit appartement te bieden heeft.

Eerste interieurimpressie is binnen | Kijk je mee?

Maak kennis...

Welkom bij ons nieuwste aanbod: het toppunt van luxe en comfort, een prachtig appartement op de zevende verdieping. Bouwnummer 55 is het grootste appartement in ons woningaanbod en het is werkelijk adembenemend. Met zijn indrukwekkende kenmerken en ongeëvenaarde stijl, is dit appartement echt een klasse apart.

Bij binnenkomst word je meteen begroet door de prachtige verdiepingshoge ramen in de woonkamer. Deze ramen zorgen voor overvloedig natuurlijk licht dat de ruimte vult en een gevoel van ruimte en openheid creëert. 

Vanuit je ramen zie je de prachtige omgeving tot leven komen, met het centrale plein als middelpunt van activiteit en gezelligheid.

Of je nu een koffieliefhebber bent die graag mensen observeert terwijl je geniet van je ochtendbrouwsel, of gewoon wilt ontspannen terwijl je de dynamiek onder je ziet, dit appartement biedt je een panoramisch zicht dat je niet snel zult vergeten.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Of het nu gaat om een uitgebreide inloopkast of een stijlvolle walk-in closet, elke slaapkamer is ontworpen met het oog op comfort en privacy.

Maar dat is nog niet alles. Stap naar buiten op het ruime balkon op het zuiden, met een oppervlakte van maar liefst 17m². Dit is de ideale plek om te genieten van de zon en de frisse lucht, terwijl je geniet van het prachtige uitzicht op de omgeving. Of je nu wilt ontspannen met een goed boek, een diner hebt met vrienden, of gewoon wilt genieten van een moment van sereniteit, dit balkon biedt je de perfecte setting.

We kunnen niet wachten om je meer te laten zien en je enthousiast te maken voor de appartementen in WijCK. Houd onze social media-kanalen en nieuwsbrief in de gaten houden voor meer informatie. 

Wijck Interieur BNR 55 Woonkamer HR