Terugblik Informatieavond WijCK

Op woensdag 12 april organiseerde het projectteam van WijCK een inloopavond voor omwonenden van en geïnteresseerden in WijCK. Tijdens deze inloopavond werden de eerste impressies gedeeld én werd meer informatie gedeeld over het plan, het woningaanbod en de beoogde planning. De presentatie kun je hier bekijken.

Met een opkomst van ruim 100 bezoekers was de informatieavond een groot succes. Het levendige centrale plein waar ruimte komt voor onder andere horeca, groen en speelelementen bleek erg in de smaak  te vallen. Ook was er veel interesse naar het multicourt met verschillende sportvoorzieningen. Op basis van de vragen die zijn gesteld tijdens de inloopavond, hebben we een meest gestelde vragenlijst opgesteld. Deze kun je hier teruglezen. 

Op dit moment zijn we druk bezig met de uitwerking van de plannen voor WijCK. Komende periode volgt meer informatie over de woningtypes, de prijzen en de planning. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je belangrijke updates automatisch in je mailbox ontvangt. 

Wijck Website Elementen 05