CONTACT

Geen nieuws missen? Meld je aan en blijf automatisch op de hoogte! Heb je prangende vragen? Kijk dan bij 'Meest gestelde vragen'. Wellicht staat je vraag hier bij. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Coming soon! Fase 2

Eindelijk! Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de tweede fase van WijCK. Het moment is daar om dé sneak preview met je te delen van de 51 energiezuinige koopappartementen met 2, 3 en 4 kamers én penthouses. En: bij een groot deel van deze koopwoningen kun je eventueel gebruik maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)! De verkoop start deze zomer. Kijk mee naar de eerste beelden.

Bekijk de sneak preview!

Wil je huren in WijCK?

WijCK biedt naast een gevarieerd koopaanbod ook een ruime selectie huurwoningen aan. In de eerste fase vind je 36 sociale huurwoningen, beheerd door woningcorporatie De Goede Woning uit Zoetermeer. Bovendien komen er 90 middensegment huurwoningen en 8 vrije sector huurwoningen, waarvoor Bouwinvest Healthcare Fund de verhuur verzorgt.

Meer weten?

Heb je prangende vragen?

De Makelaars Rotterdam

De Makelaars Rotterdam

Verkoopteam
De Wijde Blik

De Wijde Blik

Omgevingscommunicatie

Wil je weten of je deze woning kunt betalen?

De financiële coaches van NEXTHome, hypotheekpartner van Dura Vermeer, helpen je graag met de financiering en het inrichten van je hypotheek. Voor een afspraak met de financiële coaches van NEXTHome ben je altijd welkom op het kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend. Bel/mail ons gerust. Wij helpen je graag.

Hypotheekadvies
NEXTHome

NEXTHome

Financiële coaches

Wordt Onze WijCK ook Jouw WijCK?

Aanmelden