Keuken & Sanitair

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer en toilet. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen.

Keukens

Wanneer je een woning koopt in WijCK, is de volledige standaard keuken inbegrepen in de V.O.N. prijs. Deze keukenontwerpen en specificaties per woningtype delen we op een later moment op de website. Daarnaast is er bij THUIS veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren met keuze uit onder andere verschillende werkbladen, apparatuur en opstellingen.

Keukens

Badkamers

Wanneer je een woning koopt in WijCK, is de volledige standaard badkamer inbegrepen in de V.O.N. prijs. De badkamerontwerpen en verschillende specificaties per woningtype delen we op een later moment. THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. Bij THUIS is er onder andere keuze uit verschillende tegels, sanitair en opstellingen.

Badkamers

Upgrade mogelijkheden

Naast de keuken en badkamer heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om de woning aan te passen en uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit betekent dat je alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen!

Upgrade mogelijkheden

Een dag bij THUIS

Het team van THUIS kijkt ernaar uit om je binnenkort te mogen ontvangen om samen jouw droomhuis te mogen realiseren. De koffie staat klaar!

Als koper van een nieuwbouwwoning van Dura Vermeer word je uitgenodigd door THUIS om een bezoek te komen brengen aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
030 634 7979