Keuken & Sanitair

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer en toilet. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen.

Keuken naar eigen wens en smaak

Wanneer je een woning koopt in WijCK, is de volledige standaard keuken inbegrepen in de koopsom van de woning. In de showroom van THUIS is de keuken naar eigen wens aan te passen en in te delen. De keuken wordt geplaatst na oplevering.

Keuken naar eigen wens en smaak

Complete badkamer en toilet

Alle appartementen worden opgeleverd met een complete badkamer en toilet. De badkamers zijn uitgevoerd met een wastafel, douche, betegelde vloer, wandtegelwerk tot aan het plafond en een elektrische radiator. Bij THUIS kun je kiezen uit verschillende tegels, sanitair en opstellingen.

Complete badkamer en toilet

Persoonlijke begeleiding

Naast de keuken en badkamer heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om je woning aan te passen en uit te breiden. Denk aan inbouwkasten, gordijnen en wand- en vloerafwerking. Je hoeft alleen nog maar de meubels neer te zetten en het genieten kan beginnen!

Persoonlijke begeleiding

Op bezoek bij THUIS

Kopers van een nieuwbouwwoning in WijCK worden door THUIS uitgenodigd voor een bezoek aan de showroom in Utrecht. Het team van THUIS kijkt ernaar uit om je te ontvangen om samen jouw droomhuis te realiseren. De koffie staat klaar!

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
030 634 7979