Huren in WijCK?

Ben je op zoek naar een huurwoning in WijCK? In de eerste fase komen 36 sociale huurwoningen en 90 midden en 8 vrije sector huurwoningen. In de tweede fase worden 97 sociale huurwoningen aangeboden. De Goede Woning (Zoetermeer) is de verhuurder van de sociale huurwoningen. De verhuurder van de midden huurwoningen en vrije sector woningen wordt verzorgd door Bouwinvest Healthcare Fund. De verhuur van deze woningen start enkele weken voor oplevering.

Hieronder vind je meer informatie over huren in WijCK

Welk type woningen komen er?

WijCK bestaat uit appartementen, eengezinswoningen, maisonnettes en stadswoningen.

In Fase 1 worden 24 koopappartementen en 4 koop maisonnettes aangeboden. Ook worden er 36 sociale huurwoningen en 98 huurappartementen aangeboden, waarvan 90 in het middensegment en 8 in de vrije sector. 

In Fase 2 worden 51 koopappartementen en 97 sociale huurwoningen aangeboden. Van de 51 koopappartementen wordt de helft onder de landelijke betaalbaarheidsgrens van 390.000 euro v.o.n. aangeboden.

In Fase 3 worden eengezinswoningen aangeboden.

Hoe kan ik me inschrijven voor een huurwoning?

De woningen in het middenhuur en vrije sector huursegment (ca. 45-90 m2) worden aangeboden door een andere partij, namelijk door Bouwinvest Healthcare Fund. De huurprijzen zullen via deze partij een aantal maanden voor oplevering bekend worden gemaakt.

De woningen in het sociale huursegment (ca. 55-65 m2) worden aangeboden via de woningcorporatie De Goede Woning Zoetermeer. Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning moet u zich inschrijven via de website van Woonnet Haaglanden. Meer informatie over ‘passend toewijzen’ is ook op deze website te vinden. De woningen worden enkele weken voor oplevering aangeboden.