Werkzaamheden WijCK

Op deze pagina vind je alle informatie over de werkzaamheden en de gevolgen voor de bereikbaarheid van de locatie.

Bouwwerkzaamheden

De ruwbouwwerkzaamheden van de eerste bouwfase zijn begonnen. Bouwblokken drie en vier, parallel gelegen aan de Hofpleintunnel, zullen in deze eerste fase gebouwd worden. Bouwverkeer zal via de Klapwijkseweg de bouwplaats in- en uitrijden. 

De werkzaamheden zullen tot en met eind 2025 voortduren waarbij Dura Vermeer gebruik zal maken van twee torenkranen. In de tussentijd starten we de gevel- en afbouwfase van de woonblokken op. 

Parkeren
Tijdens de werkzaamheden blijven honderd P&R-plekken beschikbaar. De toegang voor het parkeren blijft mogelijk via de gebruikelijke ingang. Ook de rotonde blijft intact. 

Fietsen en lopen

Vanaf begin 2024 is er een omleiding van toepassing voor voet- en fietsverkeer. Deze omleiding is voor onbepaalde tijd van toepassing. Het voet- en fietsverkeer richting metrostation Pijnacker-Zuid wordt omgeleid via de Klapwijkseweg en de Hofpleintunnel. Hierbij houden we zowel rekening met de bouwwerkzaamheden als de omgevingsveiligheid. Zie afbeelding hieronder waarop de omleiding is weergegeven. 

Afbeelding1 Wijck

Algemeen

  • Het multicourt blijft de komende periode beschikbaar en toegankelijk. 

Wij streven ernaar om mogelijke overlast tot een minimum te beperken.  

Heeft u specifieke vragen over de bouwwerkzaamheden? 
Stuur ons een e-mail of neem contact op via 010 280 8500. 

Mochten er buiten werktijden verdachte omstandigheden zijn op of rondom het bouwterrein, verzoeken we om contact op te nemen met de politie.  

Bouw Wijck