26 juni 2024

Het woningaanbod van WijCK fase 2 staat nu online

Het is zo ver! Alle informatie over de 51 energiezuinige koopappartementen van WijCK fase 2 staat vanaf nu online. Hoewel de verkoop pas na de zomer start, bieden we je nu al de mogelijkheid om je te oriënteren en zelfs voorrang te krijgen bij de toewijzing van jouw voorkeurswoning.

Het woningaanbod van WijCK fase 2 staat nu online

Bekijk het woningaanbod en geef jouw woningvoorkeur door!

Vanaf vandaag kun je alle 51 energiezuinige koopappartementen bekijken op de website. Plattegronden, (indicatieve) verkoopprijzen en sfeerimpressies: je vindt het via de woningzoeker. 

Bekijk nu het woningaanbod en sla jouw favoriete woning op in je persoonlijke account, zodat je helemaal voorbereid bent wanneer de verkoop start. Lees hier hoe je voorrang krijgt op de woningen. 

Wees welkom!

Ben je geïnteresseerd in een van de 51 energiezuinige koopappartementen met 2, 3 of 4 kamers of een van de penthouses in WijCK fase 2? Wist je dat bij een groot deel van deze koopwoningen je eventueel gebruik kunt maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Kortom: wil je meer informatie? Kom langs! Je bent vanavond (26 juni) tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom in de Huiskamer aan de Floralaan 102 in Pijnacker. Vooraf aanmelden is niet nodig. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden.

Ontdek de woningen in fase 2
Wees welkom!

Vragen?

Ontdek alle informatie over de woningen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen op deze website en in je persoonlijke accountomgeving. Heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact op met De Makelaars. Ze staan klaar om je te helpen.

De Makelaars Rotterdam

De Makelaars Rotterdam

Verkoopteam