11 juli 2023

Save the date: kom langs op woensdag 19 juli!

Ben jij geïnteresseerd in een van de 28 koopappartementen van WijCK? Goed nieuws! Hoewel de verkoop pas na de zomer start, bieden we je nu al de mogelijkheid om je te oriënteren en zelfs voorrang te krijgen bij de toewijzing van jouw voorkeurswoning. Wil je weten hoe dat werkt? We vertellen je er graag alles over!

Save the date: kom langs op woensdag 19 juli!

Voor ieder wat wils

Goed nieuws! Alle informatie over de 28 koopwoningen is nu beschikbaar op de website. Bekijk de plattegronden, verkoopprijzen en interieurimpressies op de pagina woningaanbod. Daarnaast vind je hier ook alles wat je wilt weten over het aankoopproces

Ontdek met alle beschikbare informatie welke van de woningen het beste bij jouw voorkeuren past. Maak vervolgens vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek met het verkoopteam en de financiële coaches van NEXTHome. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste financieringsmogelijkheden. Als het gesprek positief verloopt, krijg je voorrang bij de toewijzing. Bel met NEXTHome op 0186-745772 om een afspraak te maken, of stuur een e-mail naar info@nexthome.nl. 

Na de zomer is het zover! Begin september gaan de eerste 28 woningen van WijCK in verkoop. Of je nu op zoek bent naar een compacte woning of juist meer ruimte nodig hebt voor je gezin, we hebben de perfecte woning voor jou. Maak je keuze uit een divers aanbod: stijlvolle maisonnettewoningen, een gezellige studio en ruime appartementen met 2, 3 of 4 kamers. Voor ieder wat wils dus! Wat het nog interessanter maakt, is de variatie in prijzen. We hebben 12 woningen die in aanmerking komen voor NHG-garantie, variërend van € 275.000 tot € 404.900 v.o.n. Daarnaast bieden we nog 16 woningen aan met prijzen tussen € 419.900 en € 725.000 v.o.n. 

Zien we jou op de inloopavond op 19 juli?

Kom langs en ontdek alles over de woningen, het centrale plein en de parkeerhub. Tijdens deze avond kun je de plattegronden bekijken, de prijzen inzien en ontvang je uitgebreide informatie over het verkoopproces. Zet woensdag 19 juli in je agenda! Je bent tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom bij De Soete Suikerbol (Ade 23 in Pijnacker). Vooraf aanmelden is niet nodig. We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden.

Zien we jou op de inloopavond op 19 juli?

Vragen? Wij zijn er voor je

Het kopen van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Logisch dat je veel vragen hebt! Over hoe het kopen van een de nieuwbouwwoning werkt en wat jouw mogelijkheden zijn. Lees alvast de veelgestelde vragen op deze website of neem contact op met het verkoopteam. Zij helpen je graag. 

Neem contact op

Contact