28 juni 2024

Terugblik Informatieavond WijCK fase 2

Woensdag 26 juni vond de inloopbijeenkomst voor de woningen van WijCK fase 2 plaats in de Huiskamer. De opkomst was overweldigend en de sfeer zat er goed in. Onder het genot van een drankje en zomerse temperaturen konden geïnteresseerden kennismaken met de woningen, (indicatieve) prijzen, plattegronden en sfeerimpressies.

Terugblik Informatieavond WijCK fase 2

Bekijk de downloads

Heb je dit moment gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Alle informatie over de 51 energiezuinige koopappartementen en het aankoopproces vind je op de website, alsook de antwoorden op de meest gestelde vragen. Op de downloadpagina van de website kun je onder andere de keuken- en sanitairbrochure, voorlopige prijslijst en de situatietekening downloaden. 

 

Jouw stappen naar een nieuwe woning

Wij begrijpen dat er veel informatie op je afkomt. Daarom hebben we het aankoopproces in een overzichtelijke tijdlijn geplaatst. Wil je meer informatie over de verschillende stappen in het aankoopproces? Via onderstaande link lees je alles over de oriëntatiefase, verkoop, toewijzing, contractondertekening en een bezoek aan de showroom.

Lees hier alles over het aankoopproces
Jouw stappen naar een nieuwe woning

Bekijk het woningaanbod en geef je woningvoorkeur door!

Bekijk nu het woningaanbod en sla jouw favoriete woning op in je persoonlijke account, zodat je helemaal voorbereid bent wanneer de verkoop start.

Ontdek de woningen in fase 2
Bekijk het woningaanbod en geef je woningvoorkeur door!

Vragen?

Ontdek alle informatie over de woningen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen op deze website en in je persoonlijke accountomgeving. Heb je toch nog een vraag? Neem gerust contact op met De Makelaars. Ze staan klaar om je te helpen.

De Makelaars Rotterdam

De Makelaars Rotterdam

Verkoopteam