02 oktober 2023

Uitgelicht: ontdek deze toffe maisonnette

Welkom bij de toekomst van wonen! Ontdek deze toffe maisonnette - de perfecte combinatie van ruimte, stijl en comfort. Als je op zoek bent naar een woning met twee slaapkamers, waarbij het woongenot van een eengezinswoning wordt gecombineerd met moderne voorzieningen, dan hoef je niet verder te zoeken. Fijne bijkomstigheid is dat deze woningen onder de NHG-kostengrens vallen. Een hypotheek afsluiten met NHG-garantie geeft je diverse voordelen. Nieuwsgierig? We vertellen je er graag alles over.

Uitgelicht: ontdek deze toffe maisonnette

Het comfort van een eengezinswoning gecombineerd met moderne voorzieningen

Met een ruimte van 79 m² en twee slaapkamers biedt bouwnummer 24 alle comfort van een eengezinswoning, verdeeld over twee woonlagen. Het is ideaal als je werk en privé wilt scheiden of als je net begint met een gezin en je kind 's middags wilt laten slapen op een aparte verdieping.

Het comfort van een eengezinswoning gecombineerd met moderne voorzieningen

Onze WijCK

Groen, groener, groenst

Tuinen, groene daken, bloembakken en nestkasten.

Incl. keuken en badkamer

Je koopt de woning inclusief keuken, sanitair en tegelwerk.

Goed bereikbaar

Centraal in de Randstad. Vlakbij de metro.

Ontmoeten

Centraal plein, koffiebar, multicourt en binnentuinen.

De woonkamer is heerlijk licht dankzij de grote ramen en komt uit op een eigen terras dat verbonden is met de groene binnentuin. De open keuken heeft een ruimtelijk gevoel met zijn 3 meter hoge plafonds en bevindt zich centraal op de begane grond, waardoor je gemakkelijk kunt kletsen met je familie en vrienden terwijl je kookt. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De wasmachine en droger kun je kwijt in de inpandige berging. Er zijn 4 maisonnettes: bouwnummers 24 tot en met 27.  

Koop een woning met zekerheid

De voordelen van NHG voor jou

Sluit je een hypotheek af? Dan ga je voor lange tijd een verbintenis aan met een hypotheekbank. Indien je persoonlijke situatie verandert, kan het echter voorkomen dat je de hypotheeklasten niet meer kunt betalen en gedwongen bent je huis te verkopen. Indien de opbrengst van je huis minder oplevert dan je hypotheek, blijft er een restschuld over. Voor dit soort situaties bestaat de Nationale Hypotheek Garantie. Wanneer je een hypotheek afsluit met NHG (koopsom maximaal € 429.000 v.o.n.), staat Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen garant voor de terugbetaling van je hypotheeklasten. Deze zekerheid waarderen hypotheekverstrekkers vaak met een lagere hypotheekrente voor jou als koper.

Dat resulteert o.a. in “meer haalbaar” en “beter betaalbaar”.

  • Met NHG heb je recht op een lagere hypotheekrente en dan kun je meer lenen;
  • Een hypotheek met NHG geeft je een lagere maandlast door een lagere hypotheekrente;
  • Bij een energiezuinige woning bespaar je fors op je energierekening. 

Indien je al over een hypotheek beschikt met een aantrekkelijkere rente dan de huidige marktrente, kun je die bijna altijd ‘meenemen’. Handig! De financiële coaches van NEXTHome nemen je graag vrijblijvend mee in al je mogelijkheden waardoor je nog altijd verrast kan worden door een lagere maandlast dan verwacht. 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk bouwnummer 24

Wil je weten of je deze woning kunt betalen?

Oriëntatiegesprekken of adviesgesprekken met NEXTHome zijn kosteloos en vrijblijvend. Voor een afspraak met de financiële coaches van NEXTHome ben je altijd welkom op het kantoor in Oud-Beijerland, maar uiteraard behoort een bel- of digitale afspraak ook tot de mogelijkheden. Bel/mail gerust. De financiële coaches denken graag met je mee.

NEXTHome

NEXTHome

Financiële coaches