11 december 2023

Update WijCK | Fijne feestdagen

Met de feestdagen voor de deur, brengen we je alweer het laatste nieuws van dit jaar! ​​​​De bouw is in volle gang en de heiwerkzaamheden vorderen gestaag.  De afgelopen periode hebben we weer nieuwe toekomstige bewoners mogen verwelkomen. Wil jij wonen op misschien wel de gezelligste plek van Pijnacker-Nootdorp? Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in WijCK. 

Update WijCK | Fijne feestdagen

Wist je dat vanaf 1 januari 2024 de leennormen worden verruimd als je een energiezuinige woning koopt? Investeer in een energiezuinig A+++ huis en ontdek nieuwe mogelijkheden. Bekijk snel het actuele aanbod en wie weet ontmoet je begin volgend jaar jouw nieuwe buren tijdens de feestelijke start bouw viering. 

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor fase 2. Fase 2 bestaat uit 50 koopappartementen in verschillende typen, verdeeld over 2 woongebouwen. We staan te popelen om je hierover te vertellen. Begin volgend jaar delen we meer details. Houd onze mailings en socials in de gaten.

Laten we samen proosten op de feestdagen, op goede buren en op mooie avonturen in 2024. Fijne kerstdagen en op naar een fantastisch nieuw jaar.