12 september 2024

Verkoopevent WijCK fase 2 een groot succes!

Voor de tweede keer trok het nieuwbouwproject WijCK veel geïnteresseerden tijdens het startverkoopevenement op woensdag 11 september. Vanaf vandaag start de verkoop van de tweede fase van WijCK, bestaande uit 51 energiezuinige koopappartementen met een zeer gevarieerd (prijs)aanbod.

Verkoopevent WijCK fase 2 een groot succes!

In De Huiskamer in Pijnacker konden nieuwbouwgeïnteresseerden onder het genot van een drankje zich verdiepen in de woningen, verkoopprijzen, plattegronden en sfeerimpressies. “De variantie in woningtypes en –groottes maakt het plan speels en toegankelijk voor verschillende type woningzoekers, van starters tot ouders wiens kinderen het huis hebben verlaten” vertelt Rob Langerak, senior ontwikkelaar bij Dura Vermeer. Het verkoopteam van WijCK stond klaar om alle vragen te beantwoorden. Het evenement was sfeervol en succesvol.

Vraag vóór 13 september een gesprek aan bij NEXTHome
Ben je geïnteresseerd in een van de 51 energiezuinige koopappartementen met 2, 3 of 4 kamers of een van de penthouses in WijCK fase 2? Wist je dat bij een groot deel van deze koopwoningen je eventueel gebruik kunt maken van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)? Kortom: wil je meer informatie? Plan een oriëntatiegesprek met één van de financiële coaches van NEXTHome en krijg voorrang bij de toewijzing. Je kunt t/m 13 september een gesprek aanvragen.

Digitale inschrijving sluit 19 september, 09:00 uur
Vanaf vandaag kun je je digitaal inschrijven op onze website met je persoonlijke account. De inschrijving blijft open tot donderdag 19 september, 09:00 uur. Dit geeft je de tijd om thuis op je gemak alle benodigde informatie door te nemen. Extra verkoopdocumenten, zoals de technische omschrijving, optielijsten, brochure en verkoopcontracttekeningen, zijn te downloaden op de projectwebsite. Hiermee krijg je alle benodigde informatie om een weloverwogen keuze te maken.

 

Wijck 2 Start Verkoop 3
Wijck 2 Start Verkoop 2