13 juni 2024

Vragen over de woningen? Kom langs op 26 juni!

Ben je geïnteresseerd in een van de 51 energiezuinige koopappartementen met 2, 3 of 4 kamers of een van de penthouses in WijCK fase 2? Kom dan op woensdag 26 juni tussen 17:00 en 19:00 uur naar De Huiskamer in Pijnacker. Het adres is Floralaan 102, Pijnacker. Je bent van harte welkom!

Vragen over de woningen? Kom langs op 26 juni!

Wat kun je verwachten?

Hoewel de verkoop pas na de zomer start, bieden we je vanaf dan de mogelijkheid om je te oriƫnteren en zelfs voorrang te krijgen bij de toewijzing van jouw voorkeurswoning. Wil je weten hoe dat werkt? We vertellen je er graag alles over! Kom langs en ontdek alles over de woningen, de omliggende voorzieningen en de parkeerhub. Tijdens deze avond kun je de plattegronden bekijken, de (indicatieve) prijzen inzien en ontvang je uitgebreide informatie over het aankoopproces.

Wees welkom!

Zet woensdag 26 juni in je agenda! Je bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in de Huiskamer, Floralaan 102 in Pijnacker. Vooraf aanmelden is niet nodig. We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden. Heb je vragen die niet kunnen wachten? Neem gerust contact op met De Makelaars of bekijk de meest gestelde vragen.

Bekijk de sneak preview van fase 2
Wees welkom!