16 augustus 2023

WijCK is in trek & on track

Huizenprijzen stijgen opnieuw, de hypotheekrente stabiliseert en de Europese Centrale Bank hint op het einde van de renteverhogingen van de afgelopen jaren. Een nieuw evenwicht op de woningmarkt brengt enthousiaste belangstellenden in grotere aantallen en de vraag naar hoogwaardige nieuwbouwwoningen groeit. Zie jij jouw toekomst in WijCK? Meld je aan bij NEXTHome en verzeker jezelf van een voorrangspositie.

WijCK is in trek & on track

Zie jij jouw toekomst in WijCK?

Oriënteer je en krijg voorrang

Een nieuw evenwicht op de woningmarkt brengt enthousiaste belangstellenden in grotere aantallen en de vraag naar hoogwaardige nieuwbouwwoningen groeit. WijCK verwelkomt een stevige stroom van belangstelling. Tientallen potentiële bewoners hebben zich al gemeld bij NEXTHome om een voorrangspositie bij de toewijzing te krijgen. 

Starters die nu huren, doorstromers die hun eigen lage hypotheekrente willen meenemen, mensen die kleiner willen gaan wonen, gelijkvloers willen wonen, we zien een mooie en gemengde mix van kopers ontstaan, precies zoals we gehoopt hadden. Gezelligheid en diversiteit, alle ingrediënten voor deze bijzondere WijCK.

Met zoveel enthousiasme lijkt het succes van het project en de start van de bouw nog slechts een formaliteit. Geweldig nieuws voor alle geïnteresseerden!

Zie jij jouw toekomst in WijCK? Meld je aan bij NEXTHome en verzeker jezelf van een voorrangspositie. Je kunt een afspraak plannen tot en met 12 september. Bel voor 8 september naar NEXTHome op 0186-745772 om een afspraak te maken, of stuur een e-mail naar info@nexthome.nl.

Bekijk het woningaanbod

Woningaanbod