09 juli 2024

Woning uitgelicht: penthouse met dakkas

Ontdek dit fantastische penthouse met unieke eyecatcher: een privé dakkas op je eigen dakterras! Bouwnummer 81 biedt wonen in een dynamische omgeving met een groene touch. Iets voor jou?

Woning uitgelicht: penthouse met dakkas

Je eigen dakterras mét dakkas

WijCK wordt een levendige en groene buurt. Dit is niet alleen beter voor de natuur en het klimaat, maar ook goed voor je eigen gezondheid en woongeluk. In WijCK vind je daarom groen op het plein, in de binnentuinen én op de dakterrassen. Dit penthouse pronkt met een eigen dakkas op je privé dakterras, zodat je het hele jaar door kunt genieten van verse kruiden, planten, groenten en bloemen. Heb je groene vingers of wil je die ontwikkelen? Dan is dit de perfecte woning voor jou!

Je eigen dakterras mét dakkas

Even binnenkijken...

Met een woonoppervlakte van 102 m² en een royaal dakterras van circa 40 m² op het zuidwesten, biedt dit penthouse volop leefruimte, zowel binnen als buiten. De royale woonkamer met open keuken heeft grote raampartijen die uitkijken op de intieme binnenstraat, zodat je altijd geniet van een natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht. Met drie slaapkamers heb je genoeg mogelijkheden: creëer een logeerkamer, werkkamer of een hobbyruimte, helemaal naar jouw wens. Daarnaast beschikt de woning over een moderne en complete badkamer en twee separate toiletten voor extra gemak.

Bekijk alle woningen in fase 2
Even binnenkijken...

Vragen?

Ontdek alle informatie over de woningen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen op deze website en in je persoonlijke accountomgeving. Heb je een andere vraag? Neem gerust contact op met De Makelaars. Ze staan klaar om je te helpen.

De Makelaars Rotterdam

De Makelaars Rotterdam

Verkoopteam