25 juli 2023

Terugblik pre-sale event WijCK

Woensdag 19 juli vond de inloopbijeenkomst voor de woningen van WijCK plaats in De Soete Suikerbol. De opkomst was overweldigend en de sfeer zat er goed in. Lees verder voor een terugblik en de gepresenteerde informatie.

Terugblik pre-sale event WijCK

Wonen in WijCK vanaf € 275.000

In WijCK voel je je thuis!

WijCK wordt een levendige en groene buurt. Een beetje stads en tegelijkertijd dorps. Groot genoeg voor gezellige levendigheid op straat. Klein genoeg om bekenden tegen te komen.

De woningen van de fase 1 gaan op 6 september in verkoop. Of je nu op zoek bent naar een compacte woning of juist meer ruimte nodig hebt voor je gezin, WijCK heeft het allemaal. Maak je keuze uit een divers aanbod: stijlvolle maisonnettewoningen, een gezellige studio en ruime appartementen met 2, 3 of 4 kamers. Voor ieder wat wils dus!

Wat het nog interessanter maakt, is de variatie in prijzen. We hebben 12 woningen die in aanmerking komen voor NHG-garantie, variërend van € 275.000 tot € 404.900 v.o.n. Daarnaast bieden we nog 16 woningen aan met prijzen tussen € 419.900 en € 725.000 v.o.n. Op de website vind je alles wat je wilt weten over de woningen

Bekijk hier de informatiepanelen en gedeelde documenten van de bijeenkomst:


 

Oriënteer je en krijg voorrang

De zomer is een geweldige tijd voor een nieuw begin of een verfrissende verandering. De uitgelezen tijd om eens goed na te denken over een (nieuwe) woning in WijCK. WijCK biedt voor ieder wat wils. Ontdek met alle beschikbare informatie welke van de woningen het beste bij jouw voorkeuren past. Maak vervolgens vrijblijvend een afspraak voor een oriëntatiegesprek met het verkoopteam en de financiële coaches van NEXTHome. Zij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de beste financieringsmogelijkheden. Met een positieve uitkomst krijg je voorrang bij de toewijzing. Bel met NEXTHome op 0186-745772 om een afspraak te maken, of stuur een e-mail naar info@nexthome.nl.

Oriënteer je en krijg voorrang